БиоМУЛТИМИНЕРАЛИ + Витамин D3 – 28 сашета

5/5

24,20лв.

За да бъде тялото Ви здраво и да функционира по най-добрия начин, то изисква малко суровини. Това включва най-малко 30 витамини, минерали и хранителни компоненти, от които тялото ви се нуждае, но не може да произвежда самостоятелно в достатъчни количества. Нашият натурален продукт БиоМултиминерали е хранителна добавка, която подпомага поддържанто на оптимални нива на минералите в организма за здраво тяло и силен имунитет. С негова помощ:

  • Подобрявате функцията на нервната и имунната система
  • Поддържате баланса на електролити в тялото си
  • Осигуриявате си правилно функционираща нервна система
Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Всеки ден тялото ви произвежда кожа, мускули и кости. То създава богата червена кръв, която пренася хранителни вещества и кислород до отдалечени части от тялото Ви и изпраща нервни сигнали, прескачащи хиляди километри мозъчни пътища.

Една от ключовите задачи на основните минерали е поддържането на правилния баланс на водата в тялото. Натрий, хлор и калий заемат водеща роля в това. Три здрави минерала – калций, фосфор и магнезий – са важни за здравите кости. Сярата помага за стабилизиране на протеиновите структури, включително някои от тези, които съставят косата, кожата и ноктите.

БиоМултиминерали е хранителна добавка, която съдържа в себе си най-важните за тялото минерали, допълнени с витамин D3. Тя поддържа тялото Ви здраво и силно, благодарение на:

Магнезий

Имате нужда от магнезий, тъй като той участва в повече от 300 химични реакции в организма. Мускулите се нуждаят от този минерал, за да се свият; нервите се нуждаят от него за изпращане и получаване на съобщения. Той поддържа сърцето ви постоянно да бие и имунната ви система силна.

Калий

Калият е необходим за нормалното функциониране на всички клетки. Той регулира сърдечния ритъм, осигурява правилната функция на мускулите и нервите и е жизненоважен за синтеза на протеини и метаболизирането на въглехидратите.

Калций

Адекватните нива на калций са необходими за доброто здраве и то не само защото е основен компонент на нашите кости. Той също играе жизненоважна роля за поддържането на правилното функциониране на нашите органи и мускули.

Цинк

Цинкът помага да поддържате имунната си система силна. Тъй като е необходимо за функцията на имунната клетка и клетъчната сигнализация, дефицитът може да доведе до отслабен имунен отговор. Цинковите добавки стимулират определени имунни клетки и намаляват оксидативния стрес.

Витамин D3

Витамин D е абсолютно необходим за доброто здраве. Известен също като слънчевия витамин, той се прави в кожата ви, когато е изложена на слънчева светлина. Витамин D е особено важен за здравето на костите и функцията на имунната система.

Съдържание:

калциев цитрат, калиев цитрат, магнезиев цитрат (получен от Мъртво море), цинков цитрат, витамин D3 (холекалциферол).

Дозировка и начин на приемане:

Възрастни: 1 саше дневно с или след хранене. Деца на възраст 2-6 години: 1/4 от сашето дневно, на възраст 6-12 години: ½ от саше дневно с или след хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна порция. Препаратът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. За здраве, разнообразното хранене и здравословния начин на живот са от съществено значение. В случай на дозиране с различна форма от препоръчителната, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Внимание!

Уверете се, че не превишавате препоръчителната доза. Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на храна. Да се съхранява далеч от деца, на сухо място при температура + 25 ° C. Защитете от влага. Разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот са от изключителна важност.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БиоМУЛТИМИНЕРАЛИ + Витамин D3 – 28 сашета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *