Био Магнезий 500 мг – за повече енергия и жизненост всеки ден

5/5

19,30лв.

Искате ли да забравите за стреса? Да живеете пълноценно и да се радвате на живота? Да сте спокойни, щастливи? Знаете ли, че това може да се случи бързо? Просто трябва да добавите 1 съставка към ежедневната си рутина и ще промените живота си за секунди. Вярвате ли, че е възможно?

Още с първата доза ще усетите подобрения във функциите на тялото и мозъка. Тази магическа съставка се казва Био Магнезий 500. С нейна помощ ще:

 • имате здрав и пълноценен сън
 • ще заспивате по-бързо от обичайното
 • ще имате енергия през целия ден
 • няма да страдате от мускулни и ставни болки

Био Магнезий 500 ще Ви помогне да подобрите живота си. Започнете от днес. Поръчайте си още сега!

Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Магнезият е минерал с много ползи за човешкото тяло. Отговорен е за над 700 основни функции, които в този момент се случват в организма. Отговорен е и за нормалната структура на костите в организма.

Храни, които са източници на магнезии, са такива с високо съдържание на фибри: бобови култури, пълнозърнести храни, зеленчуци като броколи, тикви и зелени зеленчуци), семена и ядки като бадеми. Млечните продукти, шоколада и кафето също са източници на магнезии.

Често обаче не можем да си набавим достатъчно количество магнезии от храната. А ниските му нива в организма се свързват със заболявания като остеопороза, високо кръвно налягане, запушени артерии, наследствени сърдечни заболявания, диабет и инсулт.

Магнезият се използва най-често при запек, като антиацид за киселини, при усложнения на бременността, както и за определен тип нередовен сърдечен ритъм.

Как действа магнезият?

Като мощно средство в борбата със стреса, магнезият действа на много нива в човешкото тяло:

 • регулира кръвното
 • при редовно и правилно приемане помага при диабет от тип 2
 • контролира нивата на кръвна захар
 • спомага за решаване на проблеми като безсъние в следствие на стрес и други
 • ускорява метаболизма
 • спомага за здравословно отслабване
 • балансира емоционалното и физическото здраве и предотвратява начални статии на депресия
 • нормализиране функцията на щитовидната жлеза
 • в козметиката се прилага за лечение на разширени вени

За да помогнете на тялото си да се чувства добре във всеки един миг от живота си и за да сте здрави, консумирайте магнезии като добавка. Така ще сте сигурни, че не се лишавате от нужното количество на важния витамин.

Още ползи от ежедневната употреба на Био Магнезий в дългосрочен план:

Магнезият е необходим за правилния растеж и поддържане на костите. Магнезият е необходим и за правилната функция на нервите, мускулите и много други части на тялото. В стомаха магнезият помага за неутрализиране на стомашната киселина и помага за по-лесното изхождане.

Био Магнезий 500 е тук, за да ви помогне да сте по-здрави, по-щастливи и по-жизнени за важните неща, които предстоят. С него ще усвоите 100% био магнезиев цитат. Но защо е толкова важен?

Защо Био Магнезий 500?

Когато магнезият се комбинира с цитратна сол, се получава магнезиев цитрат. Тази форма на магнезий се разтваря много по-лесно и се усвоява от организма. Поради това често се предлага като хранителна добавка.

Магнезиевият цитрат е една от най-препоръчваните форми на магнезий от лекари и здравни специалисти. В сравнение с магнезиевия оксид, цитратната форма има по-добра бионаличност и няма слабително действие. Добре се абсорбира в червата и гарантира добро ниво на абсорбция на магнезий от организма.

Ползите от приема на магнезиев цитрат включват насърчаване на производството на клетъчна енергия, намаляване на мускулната болка, предотвратяване на крампи в краката, насърчаване на здравето на костите, подпомагане на транспортирането на калций до костите, детоксикация и поддържане на нивата на кръвната захар в нормални граници.

Забравете за ежедневния стрес и се погрижете за себе си само с 1 таблетка дневно от Био Магнезий 500.

Магнезиев цитрат – същност

Магнезиев цитрат наричаме комбинацията между магнезий и цитратна сол. Това е формата на магнезия, при която той най-бързо, лесно и ефективно се усвоява от човешкия организьм. Поради тази причина на пазара все повече се предлагат хранителните добавки с магнезиев цитрат. В следващите редове ще поговорим малко повече за ползите и преимуществата от приемането на магнезиев цитрат. В допълнение, ще научите защо хранителните добавки с магнезиев цитрат от онлайн магазина на BenePura са най-добрият избор за вас.

Ползи и преимущества от приемането на магнезиев цитрат 

Преимуществата от приемането на магнезиев цитрат съвсем естествено са свързани с основните полезни свойства и функции на магнезия. Тези полезни свойства и функции се проявяват в пълна сила поради лесното усвояване на магнезиев цитрат, което отбелязахме в самото начало на текста. Ето защо е добре за вашето тяло и организъм да приемате магнезиев цитрат:

 1. Магнезиев цитрат: Повишаване на енергията – магнезият е сред елементите, които имат свойството да стимулират превръщането на хранителните вещества в енергия. В този смисъл приемането на магнезиев цитрат би било доста полезно за вашата отлична кондиция и повишена работоспособност в ежедневието. Достатъчните количества магнезиев цитрат ще ви позволят да останете свежи и бодри през целия ден, както и да посрещате подобаващо всички предизвикателства в професионален и личен план.
 2. Магнезиев цитрат: Хидратиране на кожата – хранителните добавки с магнезиев цитрат имат благотворно въздействие върху човешката кожа. Тяхната основна функция в това отношение е поддържането на необходимите нива на хидратация. Когато кожата е добре хидратирана, тя си гарантира естествена защита срещу появяването на бръчки и други нежелани дефекти, и изглежда доста по-млада и свежа.
 3. Магнезиев цитрат: Поддържане здравето на костната система – приемането на магнезиев цитрат ще помогне също така за поддържане здравето на вашата костна система в дългосрочен план. Магнезият има свойството да балансира нивата на калция в тялото, а калцият е основен фактор за здравината на костите. В случай, че са налице проблеми с болки и скованост в ставите, отново би било добре да заложите на хранителни добавки с магнезиев цитрат, които ще подтиснат нежеланите симптоми.
 4. Магнезиев цитрат: Стимулиране на добрия сън – хранителните добавки с магнезиев цитрат ще дадат своя принос за пълноценната ви почивка през нощта в няколко направления. От една страна, магнезият спомага за подтискането на нивата на стрес и безпокойство, което дава възможност на човек да забрави за ежедневните си притеснения и да се отпусне. От друга, той играе роля по отношение на това вашият сън да бъде по-дълбок и качествен, и на сутринта да се събудите наистина бодри и отпочинали.
 5. Магнезиев цитрат: Ползи за сърдечното здраве – още един аспект, в който могат да се открият ползи от приемането на магнезиев цитрат. Магнезият спомага за поддържането на нормалното кръвно налягане. Затова и се препоръчва гарантирането на необходимите дози от него посредством храна и хранителни добавки, за да се избегнат сериозни сърдечни проблеми и заболявания.
Био Магнезий 500 мг – най-доброто от продуктова категория „Магнезиев цитрат“

BenePura ви предоставя едно страхотно предложение от категория „Магнезиев цитрат“, което ще зареди вашия организъм с необходимите му количества магнезий. Био Магнезий 500 мг ще ви помогне да сте по-здрави и по-щастливи, по-бодри и енергични, за да посрещате без никакъв проблем професионалните и личните предизвикателства в ежедневието си. Благодарение на специалната формула, по която е създаден Био Магнезий 500 мг, вие ще усвоявате 100% магнезиев цитрат. По този начин тялото ви ще получава в пълна степен всички ползи и преимущества, идващи от редовния прием на магнезий.

Био Магнезий 500 мг е предназначен да помогне на човешкото тяло и организъм в няколко различни аспекта., От една страна нашият продукт от категория „Магнезиев цитрат“  ще ви помогне да заспивате по-бързо от обичайното, както и да се наслаждавате на качествен и пълноценен сън. От друга, той ще ви доставя необходимата енергия, за да сте бодри и продуктивни през целия ден. И не на последно място, благодарение на нашият магнезиев цитрат няма да страдате от болки в мускулите и ставите.

Всички тези и още полезни свойства на Био Магнезий 500 мг ще получите посредством прием на само 1 таблетка дневно от продукта.

Защо да закупите магнезиев цитрат от онлайн магазина на BenePura?

BenePura е малка семейна компания, която предлага на клиентите си козметични продукти и хранителни добавки от най-високо качество. Вижте няколко основателни причини да заложите именно на нашия онлайн магазин, когато имате нужда от магнезиев цитрат и други благотворни за тялото ви продукти:

Магнезиев цитрат от BenePura: 100% натурален състав – основно предимство на нашия магнезиев цитрат и останалите продукти, които предлагаме, е 100% натуралният им състав. Състав, който гарантира максимални здравословни ползи на съответните продукти и липса на странични ефекти при употребата им.

Магнезиев цитрат от BenePura: Достъпни цени – ние от BenePura правим всичко възможно, за да достигнат продуктите ни до най-широк кръг от потребители. Цените ни са изключително достъпни и отговарящи на особеностите и тенденциите на българския пазар.

Магнезиев цитрат от BenePura: Отлични условия по доставките – доставката на магнезиев цитрат и други поръчани продукти от онлайн магзина на BenePura се извършва от куриерски фирми Спиди или Еконт. В зависимост от населеното място, в което се намирате, тя може да пристигне при вас в срок от 1 до 3 работни дни. В случай, че направената поръчка е на стойност над 50 лв, то доставката става напълно безплатна.

Магнезиев цитрат от BenePura: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно употребата на магнезиев цитрат, не се колебайте да се свържете с екипа на BenePura. Ние разполагаме с богат опит в областта на хранителните добавки и сме напълно наясно със свойствата и функциите на отделните продукти от тази категория. Можете да ни зададете всички въпроси, които ви интересуват, по телефон или имейл.

Магнезиев цитрат от BenePura – за вашето отлично здраве и ежедневна кондиция!

Магнезиев цитрат – същност

Ползи и преимущества от приемането на магнезиев цитрат

Био Магнезий 500 мг – най-доброто от продуктова категория Магнезиев цитрат

Защо да закупите магнезиев цитрат от онлайн магазина на BenePura?

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Био Магнезий 500 мг – за повече енергия и жизненост всеки ден“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *