БиоМАГНЕЗИЙ+ Β6, Β12 от Мъртво море – 7 сашета

5/5

13,20лв.

Чувствате ли се изморени и без енергия? Забелязвате ли спад в имунната си система? Причината може да бъде недостиг на важни витамини и магнезий. Променете това с помощта на нашия натурален Био Магнезий от Мъртво море, обогатен с витамини B6 и B12. С тази хранителна добавка от Израел:

  • Ще намалите чувството на умора и изтощение
  • Ще подобрите защитните сили на организма си
  • Ще подпомогнете правилното функциониране на нервната и имунната си система

Поръчайте още сега!

Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Когато тялото е здраво, вие се чувствате енергични и силни, имате много енергия и можете лесно да се справите с вирусите и настинката. Но за да бъде тялото ви здраво, то има нужда от ценни минерали и витамини. Подобрете здравето си с помощта на нашият био магнезий от Мъртво море, обогатен с витамини B6 и В12. Създаден в прахообразна формула, за по-лесно приемане и усвояване от организма, той ще се погрижи тялото Ви да бъде здраво и силно. Всяка от неговите съставки се грижи по уникален начин за тялото:

Магнезий от Мъртво море

Магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в човешкото тяло. Той играе няколко важни роли за здравето на тялото и мозъка ви. Всъщност всяка клетка в тялото ви го съдържа и се нуждае от него, за да функционира.

Една от основните роли на магнезия е да действа като кофактор или “помощна молекула” в биохимичните реакции, непрекъснато изпълнявани от ензимите.Всъщност той участва в повече от 600 реакции в тялото ви, включително:

  • Създаване на енергия: помага да се преобразува храната в енергия
  • Образуване на протеини: помага за създаването на нови протеини от аминокиселини
  • Поддържане на гени: помага за създаването и възстановяването на ДНК и РНК
  • Мускулни движения: е част от свиването и отпускането на мускулите
  • Регулация на нервната система: Помага за регулиране на невротрансмитерите, които изпращат съобщения в мозъка и нервната система
  • Поддържда вашата имунна система здрава и бореща се с вирусите
Витамин В6

Витамин В6, известен още като пиридоксин, е водоразтворим витамин, от който тялото ви се нуждае за няколко функции. Той е важен за метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати и за създаването на червени кръвни клетки и невротрансмитери. Витамин В6 играе важна роля в регулирането на настроението.

Отчасти това е така, защото този витамин е необходим за създаване на невротрансмитери, които регулират емоциите, включително серотонин, допамин и гама-аминомаслена киселина.

Вашето тяло не може да произвежда витамин В6, така че трябва да го набавяте от храни или добавки.

Витамин В12

Витамин В12, известен още като кобаламин, е основен витамин, от който тялото ви се нуждае, но не може да произвежда. Намира се естествено в животински продукти, но също така се добавя към определени храни и се предлага като перорална добавка.

Витамин В12 има много роли в тялото ви. Той поддържа нормалната функция на вашите нервни клетки и е необходим за образуването на червени кръвни клетки и синтеза на ДНК. Aко имате значителен недостиг на витамин В12, приемането на добавка или увеличаването на приема вероятно ще подобри нивото на Вашата енергия.   Всъщност един от най-често срещаните ранни признаци на дефицит е именно заниженото ниво на енергия.

Съдържание:

магнезиев цитрат (от Мъртво море), пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), цианокобаламин (витамин В12)

Дозировка:

Възрастни: 1 саше дневно с или след хранене. Деца на възраст 6-12: ½ от сашето дневно с или след хранене.Не превишавайте препоръчителната дневна порция. Препаратът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. За здраве, разнообразното хранене и здравословния начин на живот са от съществено значение. В случай на дозиране с различна форма от препоръчителната, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Важно!

При производството на този продукт не се използват химически добавки: оцветители, изкуствени ароматизатори и подсладители или добавки за подобряване на разтворимостта или други консерванти. Производителят е сертифициран съгласно Международния стандарт за безопасност на храните. Уникалността на суровината от минерали е одобрена от международни и Израелски патенти, Министерството на здравеопазването на Израел. Качеството съответства на най-високите изисквания на сертификатите на Кошер и Халал. Сертифициран е от ЕкоАгрос./ EkoAgros /

Вижте повече за ползите от приемането на витамин B комплекс.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БиоМАГНЕЗИЙ+ Β6, Β12 от Мъртво море – 7 сашета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *