МАГНЕЗИЙ и КАЛИЙ от Мъртво море – 30 сашета

5/5

23,70лв.

Магнезият играе съществена роля в редица биохимични и физиологични процеси. От друга страна, Калият е основен минерал и е необходим за нормалното функциониране на сърцето, бъбреците и други органи. В комбинация, тези два минерала ще Ви помогнат да:

  • Намалите чувството на умора и изтощение
  • Си осигурите правилен синтез на протеини
  • Поддържате нормално функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система
Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Погрижете се за здравето си с комбинацията от калий и магнезий в прахообразна форма. Създадени специално, за да се приемат по-лесно и да се усвояват от организма, тези важни минерали ще се грижат за тялото Ви по уникален начин:

Магнезий

Магнезият е минерал, който се намира в земята, морето, растенията, животните и хората. Около 60% от магнезия в тялото Ви се намира в костите, а останалата част е в мускулите, меките тъкани и течностите, включително кръвта. Всъщност всяка клетка в тялото Ви я съдържа и се нуждае от него, за да функционира.

Всъщност той участва в голяма част от реакциите в тялото, включително:

  • Създаване на енергия: помага да се преобразува храната в енергия
  • Образуване на протеини: помага за създаването на нови протеини от аминокиселини
  • Поддържане на гени: помага за създаването и възстановяването на ДНК и РНК
Калий

Знаете ли че, калият е много важен за тялото минерал? Той е класифициран като електролит, тъй като е силно реактивен във вода. Когато се разтваря, той произвежда положително заредени йони.Това специално свойство му позволява да провежда електричество, което е важно за много процеси в цялото тяло. Тази хранителна добавка, която представлява 100% био Калий е чудесен начин да осигурите на тялото си този ценен елемент.  Приемайки калий:

  • Може да нормализирате кръвното налягане и да намалите задържането на вода в организма
  • Да се предпазите от инсулт
  • Да предотвратите остеопороза или камъни в бъбреците
Съдържание:

магнезиев цитрат (с морски произход), калиев цитрат

Дозировка и начин на приложение:

Препоръчителна дневна доза: Възрастни: 1 саше дневно с или след хранене. Деца на възраст 6-12: ½ от сашето дневно с или след хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна порция. Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. За здраве, разнообразното хранене и здравословния начин на живот са от съществено значение. В случай на дозиране с различна форма от препоръчителната, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Важно!

При производството на този продукт не се използват химически добавки: оцветители, изкуствени ароматизатори и подсладители или добавки за подобряване на разтворимостта или други консерванти. Производителят е сертифициран съгласно Международния стандарт за безопасност на храните. Уникалността на суровината от минерали е одобрена от международни и Израелски патенти, Министерството на здравеопазването на Израел. Качеството съответства на най-високите изисквания на сертификатите на Кошер и Халал. Сертифициран е от ЕкоАгрос./ EkoAgros /

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МАГНЕЗИЙ и КАЛИЙ от Мъртво море – 30 сашета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *