КАЛИЙ 750 mg от Мъртво море – 30 сашета

5/5

21,50лв.

Знаете ли, че калият е много важен за тялото минерал? Той е класифициран като електролит, тъй като е силно реактивен във вода. Когато се разтваря, той произвежда положително заредени йони. Това специално свойство му позволява да провежда електричество, което е важно за много процеси в цялото тяло. Тази хранителна добавка, която представлява 100% био Калий е чудесен начин да осигурите на тялото си този ценен елемент. Приемайки калий:

  • Може да нормализирате кръвното налягане и да намалите задържането на вода в организма
  • Да се предпазите от инсулт
  • Да предотвратите остеопороза или камъни в бъбреците

Поръчайте своя био калий в прахообразна форма за по-лесно приемане още сега!

Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Калият е третият най-разпространен минерал в организма. Той помага на тялото да регулира течността, да изпраща нервни сигнали и да регулира мускулните контракции.

Какво представлява калият?

Приблизително 98% от калия в тялото Ви се намира в клетките Ви. От тях 80% се намират в мускулните ви клетки, докато останалите 20% могат да бъдат намерени във вашите кости, черен дроб и червени кръвни клетки.

Веднъж попаднал във вашето тяло, той функционира като електролит.

Когато е във вода, електролитът се разтваря в положителни или отрицателни йони, които имат способността да провеждат електричество. Калиевите йони носят положителен заряд.

Тялото ви използва това електричество за управление на различни процеси, включително баланс на течности, нервни сигнали и мускулни контракции. Следователно, ниското или високото количество електролити в тялото може да повлияе на много решаващи функции.

Калият е един от най-важните минерали в организма.

За съжаление много малко хора получават достатъчно калий. За да получите повече в диетата си, консумирайте повече храни, богати на калий, като зелено цвекло, спанак, къдраво зеле и сьомга или приемайте хранителни добавки богати на калий.

Защо в прахообразна форма?

Био Калият е с произход Израел и е в прахообразна форма за максимално лесен прием и усвояване от организма.

 Съдържание:

калиев цитрат (с морски произход)

Начин на приемане:

Препоръчителна дневна доза:

Възрастни: 1 саше дневно с или след хранене. Деца на възраст 6-12: ½ от сашето дневно с или след хранене.Не превишавайте препоръчителната дневна порция. Препаратът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. За здраве, разнообразното хранене и здравословния начин на живот са от съществено значение. В случай на дозиране с различна форма от препоръчителната, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Нашите хранителни добавки са подходящи и за бременни и кърмещи, вегетарианци и вегани.

Важно!

При производството на този продукт не се използват химически добавки: оцветители, изкуствени ароматизатори и подсладители или добавки за подобряване на разтворимостта или други консерванти. Калият се добива от уникално място в света – най-ниската точка на планетата, Мъртво море. Производителят е сертифициран съгласно Международния стандарт за безопасност на храните. Уникалността на суровината от минерали е одобрена от международни и Израелски патенти, Министерството на здравеопазването на Израел. Качеството съответства на най-високите изисквания на сертификатите на Кошер и Халал. Сертифициран е от ЕкоАгрос./ EkoAgros /

Вижте повече за ползите и преимуществата от хранителните добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „КАЛИЙ 750 mg от Мъртво море – 30 сашета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *