Калциев цитрат + Глюкозамин + Витамин D3 + Екстракт от Шипка – 70g

5/5

25,90лв.

Движението е едно от най-важните неща за всеки човек. Но ако усещате неразположение в костите и ставите, най-нормалното движение може да Ви се стори много трудно. За да избегнете това, грижете се добре за костите и ставите си с помощта на нашият био Калциев цитрат, обогатен с глюкозамин, витамин Д3 и шипка. С него:

  • Ще имате здрави стави и ще се радвате на безпроблемно движение
  • Ще се погрижите за здравето на нервната си система
  • Ще си осигурите добре функционираща имунна система
Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Калцият е важен за оптималното здраве на костите през целия ви живот. Вашето тяло се нуждае от калций, за да изгради и поддържа здрави кости. Вашето сърце, мускули и нерви също се нуждаят от калций, за да функционират правилно.

Някои изследвания предполагат, че калцият, заедно с витамин D, може да има ползи извън здравето на костите: защита срещу рак, диабет, високо кръвно налягане и слаб имунитет. В този случай, Калциев цитрат + Глюкозамин + Витамин D3 + Екстракт от Шипка могат да имат феноменален ефект, благодарение на полезното действие на всяка от съставките:

Калциев Цитрат

Ако няма достатъчно калций в кръвта, тогава тялото ще вземе калций от костите, като по този начин ще отслаби костите. Наличието на нужното количество калций е важно за изграждането и поддържането на силни кости.

Глюкозамин

Глюкозаминът в тялото ви помага да поддържате здравето на хрущяла – гумената тъкан, която свързва костите и ставите. Но с остаряването нивата на това съединение започват да спадат, което води до постепенното разпадане на ставата.

Витамин D3

Витамин D има няколко важни функции. Може би най-важните са регулирането на абсорбцията на калций и фосфор и улесняване на нормалната функция на имунната система. Поддържането на оптимално количество витамин D в огранизма е важно за нормалния растеж и развитие на костите и зъбите, както и за подобрената устойчивост срещу определени заболявания.

Екстракт от шипка

В сравнение с други плодове и зеленчуци шипката предлага едно от най-високите нива на витамин С. Този витамин, заедно с други съединения в чая от шипка, помага за укрепване и защита на имунната Ви система.

Съдържание:

калциев цитрат, глюкозамин сулфат * (морски), екстракт от плодове от шипка (латински Rosa canina L.), витамин D3 (холекалциферол).

Внимание:

Не превишавайте препоръчителната доза. Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на храната. Важна е разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот. Съхранявайте на място, недостъпно за деца, на сухо и при температура не над + 30 ° С. Пазете от влага.

Дозировка и начин на приложение:

Изсипете 1 чаена лъжичка прах в чаша течност и разбъркайте. За деца (от 6 до 12 години) ½ чаена лъжичка е достатъчна. Приемайте по един такъв разтвор на ден, със или без храна. Съдържанието на опаковката е достатъчно за 1 месец. Препоръчителна употреба до 3 месеца.

Вижте повече за ползите и преимуществата от хранителните добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Калциев цитрат + Глюкозамин + Витамин D3 + Екстракт от Шипка – 70g“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *