Сириус Д Класик Хранителна Добавка

5/5

36,00лв. 32,00лв.

Подходящ е както за възстановяване при тежки здравословни състояния, така и при клинично здрави хора, които искат да повишат общото си здравословно състояние с профилактичен прием.

Продуктът може да окаже своето полезно действие при проблеми в областта на : стомашно-чревни заболявания,автоимунни заболявания,диабет,опорно-двигателен апарат, простата,системна склеродермия,спортни травми, кръвоносната система и сърцето,незарастващи рани .

Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Това е основен продукт на Сириус-Д. Съдържа куркума и канела. Подходящ е както за възстановяване при тежки здравословни състояния, така и при клинично здрави хора, които искат да повишат общото си здравословно състояние с профилактичен прием. Консумира се на гладно сутрин и вечер, като се спазва интервал от около половин-един час преди хранене. Продължителността на приема е индивидуална. Добавките на „Сириус-Д“ са универсални-подходящи са за всеки човек,независимо от възрастта. Може да се приемат от бременни жени и кърмачки. Продуктът може да окаже своето полезно действие при проблеми в областта на : стомашно-чревни заболявания,автоимунни заболявания,диабет,опорно-двигателен апарат, простата,системна склеродермия,спортни травми, кръвоносната система и сърцето,незарастващи рани . Може да се приема неограничено време и няма възможност за предозиране. Не са известни противопоказания.

Вижте повече за ползите и преимуществата от хранителните добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сириус Д Класик Хранителна Добавка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *