Спорт и Кардио – натурален продукт за възстановяване след спорт

5/5

25,30лв.

Тренирате ли редовно? Може би ходите на фитнес или просто бягате в парка? Или сте фен на танците? Или практикувате определен спорт? Към която от следните групи да спадате, със сигурност знаете, че едно от най-важните неща, заедно с упражненията, е правилното възстановяване на мускулите ви след натоварване.

За да ви помогнем да го постигнете, създадохме Sport и Cardio. Направен с изцяло органични съставки, елементите в него ще ви помогнат:

  • възстановите мускулите си след тренировка;
  • да забравите за досадната и дълготрайна мускулна треска;
  • да поддържате здрави мускули и метаболизъм.

Специално разработеният комплекс „Спорт и Кардио“ съдържа най-важните вещества, нужни на тялото ви, за да се възстанови от спорта: Магнезий, Калий и Цинк.

Искате ли да помогнете на тялото си да се възстанови от тренировките? Отървете се от досадната мускулна треска и умора като се доверите се на естествените грижи на Спорт и Кардио. Поръчай сега!

Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Движението е здраве. Ежедневното физическо натоварване ни помага да се чувстваме добре, влияе положително на всички системи в организма и ни дава енергия и мотивация.

Знаете ли кое е най-важното за възстановяването на тялото след тренировка? Приемът на достатъчно магнезий.

За да функционира добре, човешкото тяло се нуждае от ежедневен прием на магнезий. При повишено физическо натоварване – спорт, стрес или бременност, нуждите се увеличават и е препоръчително да увеличите приема на магнезий. Направете го с нашия натурален продукт “Спорт и Кардио“. Той ще ви помогне да се възстановите от тренировката си, да поддържате добрия метаболизъм и правилното кръвно налягане, благодарение на естествените си съставки като:

Магнезиев цитрат

Магнезият участва в почти всички ензимни процеси в човешкото тяло. Той е изключително важен за здравето, защото влияе на много системи в него.

Магнезиевият цитрат е с доказан ефект и много по-добро абсорбиране от тялото – над 90 %. Затова се препоръчва от специалисти и лекари.

Като един от най-важните минерали за метаболизма, магнезият е ключов за здравословното хранене и начин на живот. С доказан положителен ефект върху тялото и върху отделните органи и системи като сърдечната, сърдечно-съдовата, нервната и др.
Магнезият помага при здравословно отслабване, нарушен сън, диети и при хора, подложени на стрес.

При спортни занимания

По време на тренировки тялото губи част от ценните си вещества, докато се поти. Ако не се набавят бързо след това, те остават в дефицит и това причинява различни процеси в организма. Често тяхната видима реакция е свързана с болки в мускулите, умора и отпадналост. С помощта на комплекса „Спорт и Кардио“ по естествен път ще се преборите с тези ефекти.

Калиев цитрат

Калият е един от най-важните микроелементи в организма. Една от функциите му е свързана с регулиране на дейността на мускулите и нервите. В медицината калият се счита за микроелемент на сърцето.

В комбинация с натрий регулират водния баланс в организма. Особено важно за спортистите и спортуващите е да приемат калий, защото той най-ефективно стимулира задържането на азот. Азотът е основен градивен елемент на протеина, което от своя страна води до увеличаване на мускулната маса. Калият е важен и за поддържането на киселинния баланс в организма.

Цинков цитрат

Цинкът, който е важен минерал, който играе жизненоважна роля в синтеза на протеини и спомага за регулирането на клетъчната продукция в имунната система на човешкото тяло.
Цинкът участва в биохимичните процеси, поддържащи живота, като клетъчно дишане, възпроизвеждане на ДНК, поддържане целостта на клетките и др.

Лекият дефицит на цинк е трудно да се открие поради липсата на окончателни показатели за състоянието на цинка. При спортистите дефицитът на цинк може да доведе до анорексия, значителна загуба на телесно тегло, латентна умора с намалена издръжливост и риск от остеопороза.

Продуктът е подходящ за всички:
  • за спортисти, които ежедневно са изправени пред предизвикателството да организират деня си пълноценно
  • любители на спорта
  • обикновени хора, които тренират от време на време
  • всички останали, които искат да са здрави и да живеят добре.
Как се използва?

Съдържанието на едно пакетче се смесва с вода (150-500 мл.) и след това се консумира.

Вижте повече за ползите и преимуществата от хранителните добавки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Спорт и Кардио – натурален продукт за възстановяване след спорт“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *