СПОРТ & СТАВИ Електролити и Минерални соли – 14 сашета

5/5

25,30лв.

Ако спортувате редовно, знаете, че трябва да се грижите добре за ставите си. Това е изключително важно, за да запазите добрата си форма и да продължите да спортувате ежедневно. Направете го с помощта на нашата добавка Спорт и Стави. Създадена специално за спортуващи, тя ще:

  • Поддържа баланса на електролитите в тялото
  • Подпомогне процесите на регенериране на организма
  • Понижи усещането за умора и изтощение
Сподели:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on telegram

Описание

Ако спортувате редовно, погрижете се за здравето си и правилното си възстановяване, с нашата натурална комбинация от електролити и минерални соли. Създадени специално, за да се приемат по-лесно и да се усвояват от организма, те ще се грижат за тялото Ви по уникален начин:

Магнезий

Магнезият играе съществена роля в редица биохимични и физиологични процеси. Една трета от скелетния магнезий е заменяема и именно тази фракция може да служи като резервоар за поддържане на нормална извънклетъчна концентрация на магнезий.

Глюкозамин

Глюкозаминът в тялото ви помага да поддържате здравето на хрущяла – гумената тъкан, която свързва костите и ставите.

Натрий

Ако спортувате редовно, приемът на достатъчно количество натрий ще осигури добър баланс на течностите в организма, правилни контракций на мускулите и ще подобри показателите Ви по време на спорт.

Калций

Калцият играе жизненоважна роля за поддържането на правилното функциониране на нашите органи и мускули. Важно е да поддържате оптимални нива на калций в организма си, ако искате да се погрижите не само за здравето на костите си, но и за ставите.

Калий

Калият е необходим за нормалното функциониране на всички клетки. Той регулира сърдечния ритъм, осигурява правилната функция на мускулите и нервите и е жизненоважен за синтеза на протеини и метаболизирането на въглехидратите.

Цинк

Цинкът е минерал, който помага да поддържате имунната си система силна. Цинковите добавки стимулират определени имунни клетки и намаляват оксидативния стрес.

Състав:

органична захар, натриев цитрат, магнезиев цитрат (от морски произход), калиев цитрат, цинков цитрат, органичен оризов сироп, натурален лимонов вкус. Нивата на електролити в приготвен разтвор: Na+ 50ммол/л, MG2+ 12ммол/л, K+ 8ммол/л, Ca2+ 6ммол/л, Zn 50ммол/л. Пълна осмоларност на разтвора е 239ммол/л.

Дозировка и начин на приемане:

Възрастни: 1 саше дневно с/или след хранене. Деца на възраст 6-12: ½ от сашето дневно с/или след хранене.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Препаратът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. За здраве, разнообразното хранене и здравословния начин на живот са от съществено значение. В случай на дозиране с различна форма от препоръчителната, консултирайте се с лекар или фармацевт.

Важно:

При производството на този продукт не се използват химически добавки: оцветители, изкуствени ароматизатори и подсладители или добавки за подобряване на разтворимостта или други консерванти. Производителят е сертифициран съгласно Международния стандарт за безопасност на храните. Уникалността на суровината от минерали е одобрена от международни и Израелски патенти, Министерството на здравеопазването на Израел. Качеството съответства на най-високите изисквания на сертификатите на Кошер и Халал. Сертифициран е от ЕкоАгрос./ EkoAgros /

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „СПОРТ & СТАВИ Електролити и Минерални соли – 14 сашета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *