Меню
Вашата кошница

Хемороиди

 

Тук ще научите всичко за хемороидите – какво представляват, видове, симптоми и полезни съвети как да се справим с тях

Какво представляват хемороидите
Какво представляват хемороидите

Какво ще научите

Тук може да намерите обобщена информация за хемороидите – какво представляват, видове, диагностика, лечение и превенция.

От какво се получават хеороидите
От какво се получават хеороидите

Какво ще научите

В този раздел ще разгледаме по-подробно различните причини за появата на хемороиди – бременност, затлъстяване, стрес и т.н.

Симптоми при хемороиди
Симптоми при хемороиди

Какво ще научите

Какви са основните симптоми при хемороиди и колко време траят.

Как се лекуват хемороидите
Как се лекуват хемороидите

Какво ще научите

Различните видове лечения при хемороиди – домашно, инвазивни и неинвазивни медицински процедури, билколечение, хомеопатия.

Хемороиди

31 май 0 1211
Белият равнец е добре познато лечебно растение, което се използва от векове за различни здравословни проблеми. Един от тези проблеми са хемороидите. ..
31 май 0 1186
Вътрешните хемороиди са вид разширени вени, които се намират във вътрешността на ректума. Въпреки че външните хемороиди са по-забележими и болезнени, ..
31 май 0 1169
Външните хемороиди са разширени вени, разположени под кожата около ануса. Те се различават от вътрешните хемороиди по своето местоположение и симптома..
31 май 0 1186
Хемороидите са често срещан проблем, който може да причини значителен дискомфорт и болка. Въпреки че има множество медицински лечения за хемороиди, м..
30 май 0 1212
Хемороидите са често срещан проблем. Те могат да причиняват болка, сърбеж и дискомфорт. Въпреки че медицинските лечения са ефективни, много хора търся..
30 май 0 1212
Хемороидите са често срещан проблем, който може да причини значителен дискомфорт. В тази статия ще разгледаме различните методи за лечение на хемороид..
30 май 0 1243
Външните хемороиди са често срещано състояние, което засяга милиони хора по света. Те представляват разширени вени в областта на ануса и ректума, коит..
30 май 0 1215
Хемороидите са често срещан здравословен проблем, който засяга милиони хора по света. Те могат да причинят значителен дискомфорт и болка, а продължите..
30 май 0 1208
Вътрешните хемороиди са често срещано състояние. Те се развиват вътре в ректума и обикновено не са видими. В тази статия ще разгледаме основните симпт..
29 май 0 1250
Хемороидите  са набъбнали и възпалени вени в областта на ануса и ректума, които могат да причинят болка, сърбеж и кървене. Те са част от нормалната ан..
29 май 0 874
Хемороидите са често срещано състояние, което може да причини дискомфорт и болка. Диетата играе важна роля в облекчаването на симптомите и предотвратя..
29 май 0 949
1. Какво представляват външните хемороиди?   Външните хемороиди са разширени кръвоносни съдове, които се образуват под кожата около ануса. Този вид ..
Показани са от 1 до 12 от 23 резултата (2 страници)