МЕНЮ
ВАШАТА КОШНИЦА

За нас

 

 

НАШАТА ИСТОРИЯ

BenePura е малка семейна компания, която предлага на своите клиенти само натурални продукти на разумна цена – направени с любов за тях!

Продуктите BenePura са изцяло ръчно изработени в малки партиди с натурални съставки. Изработени и поднесени с много любов и положителна енергия. Ние не тестваме нашите продукти върху животни. Всеки продукт е пълен с подхранващи и полезни съставки – дар от природата.

Натуралните съставки в продуктите BenePura действат като еликсир за кожата на лицето и тялото. Продуктите от козметичната линия (кремове и лосиони за лице и тяло, маски, ексфолианти и др.) подхранват кожата в дълбочина, доставят жизненоважни вещества и я правят млада и сияйна. Стремим се да предоставим на нашите клиенти най-доброто – направено с любов и грижа. И кажете на всички – Доверете се на природата! BenePura – Доверете се на природата!

Екипът на BenePura


Митко Маринов
Основател
Арх. Милан Нушев
Основател
Аглика Кълъч
СМК ЕООД

НАШАТА ИСТОРИЯ

BenePura е малка семейна компания, която предлага на своите клиенти само 100% натурални продукти на разумна цена – направени с любов за тях!

Продуктите BenePura са изцяло ръчно изработени в малки партиди със 100% натурални съставки. Изработени и поднесени с много любов и положителна енергия. Ние не тестваме нашите продукти върху животни. Всеки продукт е пълен с лечебни, подхранващи и полезни съставки – дар от природата. 

Изцяло натуралните съставки в продуктите BenePura действат като еликсир за кожата на лицето и тялото. Продуктите от козметичната линия (кремове и лосиони за лице и тяло, маски, ексфолианти и др.) подхранват кожата в дълбочина, доставят жизненоважни вещества и я правят млада и сияйна. Лечебната серия от мехлеми и билкови екстракти са в голяма помощ при всякакви кожни проблеми (рани, изгаряния, обриви, ухапвания и др.) или болки в тялото. Стремим се да предоставим на нашите клиенти най-доброто – направено с любов и грижа. И кажете на всички – Доверете се на природата!