ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ
ОБИЧАЙ BENEPURA

Историята ни

С един поглед

BenePura беше създадена като малка семейна компания през 2018 година. С развитието на фирмата се наложи и наемането на нови хора, които не са семейство, в традиционния смисъл на думата, но с течение на времето станаха част от семейството на BenePura.

Екипът е изграден от млади и амбициозни личности идващи от различни сфери (инженерство, архитектура, икономика), за да имаме повече, и разнообразни, гледни точки за да се справим с динамиката на днешния свят.

Магията
Как възникна BenePura

Първоначалната идея зад BenePura беше създаването и предлагането на качествени български козметични продукти на чуждестранни клиенти, използвайки платформата на Amazon.

След като хиляди хора от почти цял свят (Европа, Америка, Азия) имаха възможността да се докоснат до невероятната сила на българските билки и останаха изумени и изключително доволни от качествата им, ние решихме, че е време да започнем да предлагаме нашите продукти и на българския пазар.

За да подплатим думите си за по-горе споменатите хиляди доволни клиенти от чужбина, Ви предлагаме да разгледате някои от отзивите тук.

Цели

Нашата мисия в BenePura и една основна цел е да Ви предложим натурална козметика и продукти за здравето,  които може да използвате без да мислите за състaвките, защото те идват от природата, от нашата, българска природа, напълно „чисти“ са, и спокойно можете да им се доверите.
Ние се доверихме на природата, направете го и Вие!

Стандарти

Екип

Митко Маринов
Основател

Милан Нушев
Основател

Благовест Маринов
Основател

Аглика Кълъч
Производител

Сравнение на продукти